1. 5. 2015

Máme tu opět květen a slavíme dny osvobození.

Přiznám se, že si pořád myslím, že nás osvobodila sovětská, Rudá armáda a Američané jen západ republiky po Plzeň. Oproti České televizi, které se nehodí do krámu vzhledem k ruským silám na Krymu a na východě Ukrajiny přiznat, že nás osvobodili „Rusové“ a raději používají termín „Ukrajinský front osvobodil Ostravu!“

No, odkud pak asi k nám na Slovensko ta ruská armáda přišla? Název Ukrajinská fronta byl dán pouze místem bojů, odkud potom ruští vojáci táhli až na Berlín.
Raději řešíme problémy s ruským vojákem, který vztyčuje sovětskou vlajku nad Reichstagem, že má na rukou dvoje hodinky, které asi cestou z východu nakrad.
Proboha lidi uvědomte si, že nebýt takových „zločinů“, tak tady dneska do jednoho nejsme! Vždyť na každé ruce německých vojáků byly milióny mrtvých a to se už nepřipomíná, že?
A proto souhlasím s panem prezidentem Zemanem a jeho cestou do Ruska. Drží si selský rozum z Vysočiny a alespoň nepoužívá demagogické výrazy pana Havla, že v Srbsku američtí letci prováděli humanitární bombardování.Takhle nám politici a některá média vymýjejí mozky od 90tých let a chtějí překroutit dějiny.
Každý má máslo na hlavě, stačí jen připomenout invazi států Varšavské smlouvy do naší země a „dočasně umístěných rusáků.“ To nás stálo roky nesvobody a útisku. Čeho se dneska bojí Američané od druhých, to si sami naostro vyzkoušeli například ve Vietnamu. Kobercové chemické nálety na obyčejné lidi a zabíjení Napalmem. Američané snad vůbec neznají přísloví: „Kdo s čím zachází, s tím také schází.“
Kdo z politiků zodpovědných za tyto novodobá zvěrstva nesl odpovědnost? Jenom prezident Miloševič před Haagským soudem.

Jsme malý stát s necelými 11 milióny obyvatel. Nelezme do zadku ani rusákům a ani američanům. 

Buďme konečně sami sebou!




Na Letné

Na Letné
Praha