19. 5. 2017

Je ČSSD důvěryhodná strana?


Milan Chovanec (* 31. ledna 1970 Plzeň) – zdroj Wikipedie
Do roku 1989 (Jako 19 ti letý?) pracoval Milan Chovanec v Československé bance, po revoluci začal podnikat v oblasti maloobchodu, velkoobchodu a služeb. (Jenže podle svědectví mnohých Plzeňáků v obchodě Ovoce - Zelenina na plzeňském náměstí !)
JAK TEDY PAN MINISTR VYSVĚTLÍ, ŽE PO ABSOLVOVÁNÍ STŘEDNÍ EKONOMICKÉ ŠKOLY NEZNÁ ŽÁDNOU CIZÍ ŘEČ A DÁLE, JAK TO, ŽE JEJ NĚJAKÁ BANKA VŮBEC ZAMĚSTNALA???!!! Zvládá totiž jen prodej zeleniny !
Krátce po sečtení výsledků voleb se 26. října 2013 zúčastnil utajované schůzky prezidenta Miloše Zemana s částí vedení ČSSD, po které Milan Chovanec a další členové předsednictva ČSSD vyzvali k odstoupení předsedu strany Bohuslava Sobotku.
Chovanec později schůzku přiznal a tím dostal milost od Sobotky a začala tak úzká, mafiánská spolupráce těchto politiků ČSSD.
K výhradě prezidenta Zemana uvádí Sobotka: "Argumenty, s nimiž prezident přišel ve svém veřejném vyjádření, nepokládám za tak závažné, aby vedly k úvahám o změně personálních nominací," uvedl Sobotka.
Martin Marek - Autor je plzeňský občanský aktivista. Jako jeden z prvních v roce 2009 veřejně upozornil na podvodné praktiky na plzeňských právech.
Milan Chovanec stihl vystudovat ještě jako plzeňský zastupitel za ČSSD tříletý bakalářský obor Právní specializace - veřejná správa na plzeňských právech. Na tom, by nebylo nic podivného, pokud by se mu to nepodařilo za 9 měsíců.
V čem je tedy potíž se studiem Milana Chovance? Ke tříletému bakalářskému studiu byl zapsán v září 2008 (čemuž odpovídá i jeho studijní číslo začínající R08) a svoji bakalářskou práci obhájil už v červnu 2009, tedy přesně po 9 měsících. Bakalářské studium lze podle zákona o vysokých školách studovat nejméně tři a nejvíce čtyři roky.
Co na to Milan Chovanec? „Vedení školy následně rozhodlo, že všichni úspěšní absolventi mohou pokračovat v řádném studiu s tím, že budou zařazeni do 3. ročníku bakalářského studia Veřejná správa na Právnické fakultě ZČU.“
Podstatné však je, že do této doby Milan Chovanec veřejně nepředložil jediný důkaz o svém předchozím studiu, kterým by mohl vyvrátit podezření o 9 měsících studia.
Není nezajímavé, že za údajné provinění na straně fakulty nebyl dodnes nikdo potrestán.
Šéf protimafiánského útvaru (ÚOOZ) Robert Šlachta: Vedení policie tlačilo, ať některé kauzy necháme být! Nejvíc se z toho radují zločinci. Ti budou slavit. Což samozřejmě není pro občany dobrá zpráva. Myslím si, že ÚOOZ měl respekt.
Milan Chovanec však rád podepsal sloučení protikorupční policie a Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ), s tím, že nebude mít podle výsledků analýzy vliv na vyšetřování živých kauz. Je zajímavé, že se nyní objevily v telefonních rozhovorech redaktora Mf s Babišem…
Ve svém resortu, uvedl Chovanec, nemám místo pro Roberta Šlachtu.
Šéfredaktor Respektu Erik Tabery: Při jednání V4 o kvótách uprchlíků Milan Chovanec seděl sám u stolu a mlčí, protože neumí žádnou cizí řeč!
Hluboký propad po Krajských volbách a ještě větší ve volebních preferencích, nutí stranu ČSSD ke zdiskreditování největšího rivala Hnutí ANO a Babiše, za pomoci KDU-ČSL a Kalouska. Máme všechno pod palcem a zatím jde všechno podle plánu.
Co na to voliči na podzim?

Na Letné

Na Letné
Praha