15. 9. 2017

Všichni proti Babišovi

Hodně se hovoří o filmu Selský rozum, který ČT nechce zařadit do vysílání. Lze si ho stáhnout na kanálu YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=O5DiYhbQHKM&t=705s. Nejde ani tak o něco zásadního, protože uvedená témata jsou vesměs známá, ale o shrnutí výpovědí, které mají jediný cíl.
Ostatně o to se pokoušejí dlouhou dobu nejenom podnikatelé, novináři, herci a hlavně politici, kteří s otevřenými ústy sledují, že stát lze a s úspěchem, vést jako soukromou firmu. Všechny kauzy, ať už se jedná o nevěrohodné svazky STB, daňové úniky, dotační podvody směřují k tomu, aby se nejvíce podepsaly na ztrátě preferencí pro Hnutí ANO 2011. Vše je zinscenováno a načasováno na podzimní volby a nikoliv náhodou. Agrofert a Čapí hnízdo leží v žaludku mnohým konspirativním lidem a hledají jakoukoliv možnost o diskreditaci předsedy Babiše. Vždyť je to strana jednoho muže a tak k těm žalobám přibalíme ještě jeho spolupracovníka z Agrofertu Faltýnka.
Jednoduché jako facka. Vyšetřovat, obžalovat, zavřít a celé Hnutí rozprášit! Bohužel to není úryvek ze snu pana Kalouska a Sobotky, ale holá skutečnost.
Dlouho se tito lidé radili a domlouvali, jak se to provede a jednou z prvních cest byla Chovancem podepsaná reorganizace policie. Dalším krokem byl prst na spoušti loajálním médiím, zvláště pak České televizi a tisku, který si Babiš ještě nekoupil. Kauzy byly rozpoutány mezi lidi a i když z nich mnozí neslyší důležitá slova jako, možná, snad, mohl by, údajně, nemorálně, lživě, tak účel pánové Wolner a podobní plní na 100%. Zavedením a prosazením EET se spustila pěkná hysterie, mnozí obyčejní podnikatelé Babišovi nadávali a odneslo mu to dost volebních hlasů. Přesto prokázal, že zase tak málo zlodějů a podvodníků mezi podnikateli nebylo, což dokazují výběry daní z poslední doby.
Babiš by byl špatný podnikatel, když by nevyužil všechny možnosti dané zákonem pro získání zisku a dotací i s pomocí své rodiny a blízkých. Dělají to všichni. Je tvrdý, ale spravedlivý. Slonková si myslela, že si bude klást podmínky v MF Dnes a narazila. Každý by chtěl být šéfredaktorem s platem 200.000/měsíčně a to jí neprošlo. Kauza s Přibilem a jeho návrhy jen potvrzuje i Babišovu naivitu, že nemůže s každým jednat jako podnikatel, ale jako politik, který si musí uvědomit nebezpečí zneužití a odposlechů.
Je to hysterie a bude se s blížícími se volbami ještě stupňovat. V Čechách se zkrátka úspěch neodpouští a nakonec, co by si počaly ty takzvané staré politické strany, kdyby se kvůli Babišovi nedostaly ani do parlamentu? Propad preferencí ČSSD vnuknul myšlenku připojit se na stranu Kalouska i premiérovi Sobotkovi. Že je to koaliční partner? Na tom přeci vůbec nezáleží a natřeli jsme to Babišovi i v komunálních volbách, že i přes vítězství se k hejtmanství jen tak nedostal. Spojíme se s kýmkoliv, jen abychom zamezili Hnutí ANO vládnout.

Tady přeci vládneme my a s námi všeobjímající ZÁVIST.

Na Letné

Na Letné
Praha