26. 9. 2020

V zajetí lží a překrucování faktů.

 Za všechny lidi postřílené ve světě Kalašnikovem může Rusko? Rusové jsou tak pitomí, aby na sebe upozorňovali nějakým svým plynem při likvidaci vlastizrádce?

Podle této teorie paní Mayové jsme tedy my, Češi, zodpovědní za všechny atentáty spáchané výbušninou Semtex, která je české výroby? Hysterka Májová vystupuje zcela hloupě v trojroli prokurátora, vyšetřovatele a soudce v jedné osobě. Angličané lžou již tradičně. Vzpomeňte jen na jejich potvrzení společné s Američany, že Irák vlastní atomové zbraně a proto je nutné na něj zaútočit. Zbraně se ale nějak vůbec nenašly.

Také se píše o možnosti, že tohoto exšpióna mohli zlikvidovat sami Američané. Plyn jistě mají, protože vynálezce tohoto nervového plynu žije už dvacet let v USA.

Nějak je těch náhod, lží a souvislostí mnoho a očekávám, že naše diplomacie se ochotně přidá k tvrzení, že za všechno může Rusko.

Západ potřebuje nějak vyvolat v Rusku to samé, co se nyní podařilo na Slovensku, na Ukrajině, v Libyi, Egyptě, prostě barevná revoluce a dosazení vlády, která by umožnila rozkrást Rusko a Rusy zotročit.

Nehledá se vrah, ale padne vláda na Slovensku, místo výročí okupace německými nacisty studenti stávkují za Ústavu, kterou zcela jistě nikdy nečetli, stupňuje se napětí....

Takhle zvládnout se přihlásit na fejsbůůůk, to jo. Ale znát pojem Gliwice, nebo umět spočítat trojčlenku? To na ně ani nezkoušejte. Prezident citoval výsledek výzkumu o zpravodajství Kalouskovy ČT a s odchodem postižených turistů ze sálu se ihned lživě překrucují fakta, že se jedná o svobodu slova a demokracii. Mnozí „umělci“ opět manipulují se studenty.

Manipulace a lži.

I v Japonsku jsou si dnes již vědomi toho, že atomové bomby na Hirošimu a Nagasaki svrhla spojenecká vojska, nikoliv americká armáda…

Jak napsal na svém Twitteru zakladatel WikiLeaks Julian Assange, „Mayová je úplný blázen.“

No počkejme si ještě pár dnů, až proběhnou volby prezidenta v Rusku. Pak si své ranečky sbalí minimálně stejný počet diplomatů z Británie a smutně pofrčí domů z Ruska a opět bude pláč a ukřivděné vřeštění, co si to Rus dovolil. Možná Rusko vůbec nepotřebuje diplomatické vztahy s touto trvale vůči nim nepřátelskou zemí a bylo by nejrozumnější úplné zrušení diplomatických vztahů. Nač jim jsou takové vztahy? To by byl šok na ostrově.

USA a Velká Británie ztrácí s Ruskem trpělivost. Sankce se minuly účinkem a Rusko ekonomicky není na kolenou, spíše naopak ještě ekonomicky roste. Putin vyhraje prezidentské volby s velkou převahou a Majdan v Rusku se konat nejspíš nebude, Ukrajina je na pokraji bankrotu a stojí západní země obrovské peníze, aby ji udržely nad vodou, v Sýrii se dodnes nepodařilo svrhnout Assada, nyní Rusko představilo světu nové zbraně, které eliminují obrovskou převahu NATO, takže USA zbrojí a zbrojí a je to zatím k ničemu. Co s tím? Je nutné něco vymyslet a tak vymysleli akci s chemickou otravnou látkou Novičok, tedy akci, která je podobná tomu, když před napadením Polska v roce 1939 Hitler s převlečenými vojáky do Polských uniforem napadl svůj vysílač a pak napadl Polsko. Když napadl o dva roky později v červnu 1941 Rusko, zdůvodnil to už jenom bojem proti komunistům, tak jak to udělali Američani, když napadli Vietnam, který jim nic neudělal. Jsme svědky stejné divadelní hry, hrané vždy na jiné světové scéně a autoři jsou pořád jedni a ti samí a to je demokratický západ.



Na Letné

Na Letné
Praha